ارائه مقاله در کنفرانس بین‌المللی بتن‌های الیافی کانادا

فارسی

«عملکرد سازه‌ای دال‌های تخت تماما ساخته‌شده از بتن الیافی خود تراکم» عنوان مقاله‌ای است که از سوی عضو هیا علمی مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در این کنفرانس ارائه شد.

دکتر حمیدرضا صالحیان رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی سمنان صاحب این اثر علمی این‌گونه توضیح داد: «این مقاله نخستین مقاله با عنوان مرکز تحقیقات است که به‌صورت سخنرانی و در کشور کانادا شهر ونکور ارائه شد»

در این کار تحقیقاتی که مبتنی بر انجام آزمایش بر روی یک نمونه آزمایشگاهی است، یک دال تخت از جنس بتن الیافی بدون هرگونه آرماتور گذاری طولی تحت اثر بارگذاری قرارگرفته است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می‌دهد که بتن‌های الیافی عملکرد بسیار مناسبی در این‌گونه سازه‌ها دارد.

وی گفت: «حضور در این کنفرانس فرصت مناسبی را برای تبادل اطلاعات و برقراری ارتباط و رایزنی با سایر صاحب‌نظران و محققان موسسات پژوهشی سایر کشورهای جهان فراهم کرد که توافقات اولیه برای اجرای مشترک طرح‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات ژئو- بتن با پژوهشگران دیگر کشورها حاصل شد.»

دکتر صالحیان درباره کنفرانس کنفرانس بین‌المللی بتن‌های الیافی BEFIB 2016 نیز این‌گونه توضیح داد: «این کنفرانس یکی از معتبرترین رویدادهای علمی در شاخه مهندسی عمران و بتن محسوب می‌شود که هر 4 سال یک‌بار به میزبانی یکی از کشورهای صاحب‌نظر در این شاخه برگزار می‌شود و دانشگاه آزاد اسلامی سمنان تنها شرکت‌کننده ایرانی در کنفرانس این دوره بود.»

وی گفت: «صاحب‌نظران عرصه مهندسی عمران و بتن های توانمند جدیدترین یافته‌های خود را در قالب مقالات و دستاوردهای علمی در حوزه بتن‌های توانمند در این کنفرانس ارائه و درباره آن به بحث و تبادل‌نظر می‌پردازند.»

بتن توانمند نسل جدیدی از بتن‌ها به‌حساب می‌آیند که به دلیل استفاده از افزودنی‌های خاص فوق روان کننده‌ها، میکرو سیلیس‌ها و نیز تسلیح کننده‌ها نظیر الیاف فولادی یا پلیمری دارای خواص ویژه ازجمله مقاومت، جذب انرژی و دوام بالا هستند.

Tags: